Radionica #1: Napiši CV koji se ističe

CV je veoma važan. On mnogo govori o tebi. CV ne govori sve o tebi, ali kada je pogrešno napisan, imaš male šanse da dođeš do željenog intervjua i ponude za posao. Tvoj CV mora da se ističe. On ne smije da bude još jedan običan CV. Moraš da uložiš puno napora da ga poboljšaš, sve do trenutka kad kažeš „To je to, sad sam zadovoljan/na“. CV je ulazna karta i treba da ti pomogne da dođeš do intervjua. On mora da bude koncizan i bez grešaka.

MARLEQ je sa samo jednom besplatnom kampanjom za pregled i poboljšanje CV-eva, primio više od 2.800 radnih biografija, koje su pregledali naši karijerni mentori, ukupno njih 71 iz 55 zemalja. Shvatili smo da je 95% ovih CV-eva potrebno značajno unaprijediti. To znači da kandidati koji traže posao još uvijek nisu savladali vještinu pisanja radne biografije. Esencijalno je da oni koji traže posao moraju da usavrše jednom za sva vremena ovu važnu vještinu.

Sve gore pomenuto je razlog zašto organizujemo ,,Radionicu: Napiši CV koji se ističe’’, dok su ovo nove vještine i znanja koja ćeš steći pohađajući ovu radionicu:

Kako da napišeš CV koji se ističe?

Kako da tvoj CV uđe u uži izbor kandidata?

Kako da tvoj CV bude ulazna karta za novi intervju za posao?

Kako da preko tvog CV-a dođeš do željenog posla?

Naš iskusni karijerni mentor Milo Radulović, koji je i sam poslao 5.000 puta CV za posao i dobijao poslove u 8 zemalja, kao i neko ko sad sa druge strane dobija na hiljade CV-eva, će ti pomoći da pohađajući ovu radionicu značajno unaprijediš svoj CV i dođeš do posla iz snova.

Radionica će se održati u subotu 26. oktobra u prostorijama M:tel digitalne fabrike u Podgorici u periodu od 17:00 do 19:00h. Cijena radionice je 20€. Pošalji prijavu do petka 25. oktobra do 17:00h na email info@marleq.com.

Vidimo se u subotu da naučiš kako da napišeš vrhunski CV.